Bergelin

Om

På Bergelin strävar vi efter att erbjuda kläder med tidlöst snitt och utmärkt passform.
Det är viktigt för oss att ta hänsyn till miljö och människa i största möjliga mån i vårt arbete. Om möjligt använder vi oss av svenska leverantörer. 

Kläderna produceras i Litauen. 

Numera jobbar vi enbart med försäljning via återförsäljare och webb.

Vi är även agent åt finska skoföretaget Medipiste i Sverige. Är ni intresserad av att bli återförsäljare? Kontakta oss gärna!

Följ oss på Instagram
Användarnamn firmabergelin

Kontakt


Bergelin
Rösjöholm 1
36433 Åseda

info@bergelin.nu

Återförsäljare
Butik kubik Göteborg
Cissi och Selma Stockholm
Coola Tanten Stockholm
Liebling Malmö
Pattern and Grading Store Visby
Tant Hulda Lund
Vintagefabriken Stockholm

Fraktvillkor/Shipping

Fraktkostnad inom Sverige 50 kr. Fri frakt om köpesumman överstiger 1000 kr.

For international customers.
Shipping cost European union 150 kr.
Shipping cost rest of the world 200 kr.

For orders outside the European union, for example Norway, swedish tax 25 % will be refunded after your purchase. Tax and toll fees payed by the buyer.

Köpvillkor

Vi strävar efter att beskriva våra produkter så detaljerat som möjligt i skrift och bild. Detta för att göra det lättare för dig som kund att göra ditt val. Vi svarar gärna på frågor om produkter via email på adress info@bergelin.nu

Skulle det ändå vara så att du vill returnera din vara efter att du fått hem den gäller följande, Efter att Du mottagit/hämtat ut Din vara har Du 14 dagar på Dig att ångra Ditt köp eller byta till annan vara.

Varorna skall vara oanvända och hangtags eller annan förpackning skall sitta kvar. Newoldstock och vintage säljes i befintligt skick. Det innebär att anmärkningar om fel som redan gjorts i produktbeskrivningen inte gäller som skäl till reklamation. Om varan skulle skadas under frakt vänligen anmäl detta omedelbart till Postens ombud.

Vid retur eller byte står kunden för fraktkostnaden oavsett köpsumman. Pengar för betald vara minus fraktavgift återbetalas snarast möjligt eller senast 30 dagar efter att vi mottagit returen.Returer skickas till...

Bergelin/Martina Röed Design

Rösjöholm 1

36433

Åseda

Kontakt: info@bergelin.nu