Inkl. moms 0

Eko Shea & Avokado

Produkten är tyvärr slutsåld. :(

Berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja är denna tvål extra hudvänlig och vårdande. Omtyckt vid torrt hår och flagig hårbotten. Sheasmör ger ett härligt krämigt lödder.  

Med eller utan doft.

Tvålen är berikad med eteriska oljor som ger en Frisk & örtig doft av rosmarin, hoblad och lavendel. En doftblandning som är en favorit hos många.

Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål.  

Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar av att använda en tvålkaka.

Tvålen är mild och fast och alla oljor i förtvålningen är ekologiska och vegetabiliska. Rapsoljan är svenskodlad. INGEN palmolja.

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja.


Ingredients: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium Shea Butterat,

Sodium cocoa butterate, Sodium Avocadate. 


Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. Växla gärna mellan två tvålar så den får torka upp mellan användningarna, då mår tvålen bra & räcker längre!


Handskuren färskvikt.


40 g / 110 g