Oddveig Zip OP1 495 kr

449 kr

Klänningen Oddveig är fullkomligt överöst med söta detaljer med inspiration hämtad ur 1940-talets klänningsskatt. Puffärm med manschett. Ok och extra vidd på livet som samlas vid midja och axel. Öppnas mitt fram med tidstypisk dragkedja med bollhängare som avslutas i en klädsam gosskrage med slag. Blixtlåset har vi låtit specialtillverkad i Italien för att få till rätta stuket. Dragkedjeskydd bakom dragkedjan skyddar huden på den som är känslig. En något klockad kjol med tre våder fram och bak. Rundade puffickor med nervikt ficklock.

Det här plagget sitter löst över byst och höft. Det är midjemåttet som främst avgör vilken storlek du behöver.

Här i en mjuk och stretchig men stadig stickad viskosblandning. Bergelins eget mönster i svart och vitt!
Tyget är stickat och plagget uppsytt i Litauen. Tänk på att eftersom tyger är stickat så ger det med sig och formar sig efter din kropp. Det behövs därför inte så mycket rörelsevidd som med vävda tyger. Väljer du mellan två storlekar så rekommenderar vi den mindre.

This dress has many sweet little details and draws inspiration from the 40s. Peter pan collar, puffy sleeves, extra volume at chest, six paneled skirt and cute rounded poofy pockets with flaps. When chosing size please bare in mind that it is the measurment around the waist that is crucial.

Mått i storlek S

Byst 108 cm
Midja 72 cm
Höft 110 cm

Mått i storlek M

Byst 114 cm
Midja 78 cm
Höft 115 cm

Storlek L

Byst 120 cm
Midja 84 cm
Höft 120 cm


Storlek XL


Byst 124 cm

Midja 93 cm

Höft 128 cm


Viskos 91%

Polyester 7%

Elastan 2%

Fler populära produkter